De trainingsbanken

Bewegen en afslanken in een ontspannen sfeer door middel van zes verschillende bewegingsbanken. Onderstaand een kort en bondige uitleg van de werking.

Bank 1: Sandbag bank

Dit toestel maakt 1000 heupbewegingen in tien minuten. Het versoepelt de onderrug en verstevigt de heupen en bovenbenen. Het verbetert de vorm van het zitvlak en vermindert cellulitis.

Bank 2: Benen bank

In tien minuten op dit toestel beweegt u zich even intensief als tijdens een wandeling van 3 km. Het verstevigt de benen, buik, heupen en zitvlak.

Bank 3: Sit-up bank

Tien minuten lang is dit toestel een aangename steun in de rug bij het doen van 90 sit-ups. Het versterkt de buik, rug en middenrif.

Bank 4: Taille-Buik-Heupen

Dit toestel beweegt de benen 900 keer op en neer in 90 minuten. Het verstevigt de taille, buik en heupen. Ook de rugspieren worden extra versterkt.

Bank 5: Stretch bank

Dit toestel masseert bovenrug, schouders en nek. In tien minuten wordt het hele lichaam getraind. De houding wordt verbeterd, bovenrug en armen worden verstevigd.

Bank 6: Relax bank

Een massage voor het hele lichaam. De bloedsomloop wordt gestimuleerd zodat overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. Na afloop voelt u zich ontspannen en fit.

Natuurlijk zijn alle spiertrainingen als boven omschreven sterk afhankelijk van de houdingen op het toestel en van wat u kan of verantwoord mag.

De extra door ons ontwikkelde houdingen worden in overleg met u samengesteld afhankelijk van uw wensen en/of klachten.

Na afloop van de banken adviseren wij om veel water te drinken (ongeveer 2 liter per dag) Dit mede omdat de nieren geactiveerd worden.